Perform & Protect

In 2007 is DEWALT de uitdaging aangegaan om het meest uitgebreide assortiment van veilige en zeer hoog presterende professionele machines ter wereld te maken.

Het Perform & Protect programma omvat producten die voldoen aan de strengste criteria uit 1 van de volgende 3 thema's: VIBRATIES-CONTROLE-STOF

KLIK HIER

voor een overzicht van alle geluids- en trillingswaarden

VIBRATIES

Tot 50% minder trilling.

STOF

Sterke stofoplossingen

CONTROLE

Innovatieve instellingen voor koppelbeheersing

Wanneer u het Perform & Protect-logo ziet, dan weet u dat het product garant staat voor veiligheid zonder in te boeten aan prestaties of op de bekende GEGARANDEERD STERK belofte van DEWALT.

VIBRATIES

Tot 50% minder trilling.

Blootstelling aan trillingen kan allerlei gevolgen hebben. Deze staan ook bekend als het hand-armvibratiesyndroom (HAVS). Andere problemen zijn onder andere carpaletunnelsyndroom en wittevingersyndroom.

Wanneer het Perform & Protect-logo met VIBRATIES vermeld wordt, wordt het gegarandeerd dat de tri-axiale trillingen verminderd zijn met als gevolg dat de arbeidstijd verlengd wordt zonder in te boeten aan de prestaties.

STOF

Sterke stofoplossingen

Wanneer het stof in de lucht wordt ingeademd, kan dat leiden tot langetermijnproblemen voor de gezondheid, zoals silicose en chronische obstructieve longziekte (COPD).

Wanneer het Perform & Protect-logo voor STOF wordt toegekend, dan is dat een garantie dat de kans op stofinademing wordt gereduceerd voor een schonere en veiligere werkomgeving.

CONTROLE

Innovatieve instellingen voor koppelbeheersing

Tijdens het boren bestaat de kans dat het toestel vast komt te zitten. Dat kan leiden tot schade aan het toestel of zelfs lichamelijk letsel.

Wanneer het Perform & Protect-logo voor controle wordt toegekend, dan is dat een garantie dat er extra innovatieve veiligheidsfuncties voor de koppelcontrole in het gereedschap verwerkt zitten.