XR Tool Connect Header 2

XR TOOL CONNECT

APPLICATIE VOOR EEN INTELLIGENT
BEHEER VAN UW DRAADLOZE
XR-SYTEMEN

DEWALT TOOL CONNECT

DE CONTROLEAPPLICATIE VOOR UW SMARTPHONE

DEWALT heeft een gratis applicatie ontwikkeld voor iOS en Android: DEWALT Tool Connect. Met deze applicatie kunt u al uw compatibele accu's controleren en besturen.

Met de applicatie kunt u ook uw accu's detecteren en zo verlies voorkomen, maar ook gewaarschuwd worden wanneer het laadniveau te laag is.

Met de andere functionaliteiten kunt u uw productiviteit verbeteren, door een vereenvoudigd beheer van uw accupark.

De applicatie DEWALT Tool Connect downloaden
téléchargement appletéléchargement google

 

image main appli tool connect

Vidéo

HOE WERKT HET?

icon_control

MEER CONTROLE OVER UW ACCU
Op afstand het laadniveau in de gaten houden en uw accu's in- of uitschakelen. Als u een accu uitleent, kunt u controleren hoe lang de unit gebruikt is.

icon_diagnostics

DIAGNOSES IN REAL TIME VAN DE ACCU'S
Met de diagnoses van de applicatie kunt u bepalen of uw accu te koud of te warm is om goed te functioneren. Deze kunnen u ook waarschuwen wanneer de accu opgeladen of leeg is.

icon_alerts

PERSOONLIJKE BERICHTEN EN WAARSCHUWINGEN
Als u uw accu uitleent, kunt u via de functionaliteit "uitlenen" de accu zodanig configureren, dat deze na een bepaalde tijd, of wanneer deze zich op een bepaalde afstand bevindt, uitgeschakeld wordt.

FUNCTIES

iphone-6-appli gestion
add tool légende

De knop "Add tool" (gereedschap toevoegen) wordt gebruikt om een accu toe te voegen aan de lijst van al uw accu's die moeten worden beheerd met uw applicatie. Aan de hand van een eenvoudig proces kunt u accu's een naam geven of de naam ervan wijzigen.

légende intensité réseau

Accusignaalsterkte. Uw accu heeft een bereik van 30 meter. Hoe meer balkjes er worden weergegeven, des te dichter bij u is het gereedschap. Uw gereedschap is buiten bereik wanneer er geen balkjes verschijnen. Handig om uw accu gemakkelijk te lokaliseren.

légende enable

Werkingsindicator om te weten of uw accu is in- of uitgeschakeld. Vandaar dat de stroomtoevoer naar het aangesloten apparaat wordt onderbroken, wanneer de accu wordt uitgeschakeld.

légende en charge

Uw accu is aan het opladen en is aangesloten op een netcontactdoos.

légende batterie vide

De accu is leeg. Een gele meter die is onderverdeeld in 3 balkjes, geeft het oplaadniveau van de accu aan. De specifieke pagina geeft andere informatie weer over uw accu, zoals een nauwkeuriger oplaadniveau in procent (%).

BLUETOOTH TM ACCU'S

duo batterie bluetooth

CONNECTIVITEIT

De bijzonder energiezuinige Bluetooth 4.0 technologie zorgt voor een betrouwbare en stabiele verbinding met DEWALT accu's.

VEILIGHEID VÓÓR ALLES

De "Inschakelen/uitschakelen"-functie verhindert dat uw accu's door andere personen worden gebruikt.

VOORRAADBEHEER

Beheer en controleer al uw accu's rechtstreeks via uw smartphone met behulp van de DEWALT Tool Connect applicatie.

ALARMEN EN AANPASSINGEN

Mogelijkheid om specifiek voor elke accu alarmen en gedragingen aan te maken. Wanneer een accu leeg is kunt u de accu, na een vooraf ingestelde periode of wanneer de accu buiten bereik is, buiten werking stellen of een alarm instellen.

EENVOUDIGE TOEGANG TOT DE INFORMATIE

U kunt rechtstreeks via uw applicatie toegang verkrijgen tot het model van uw accu, het serienummer ervan, de gebruikershandleiding ervan en uw lokale DEWALT servicecentrum.

DCB183B

DCB184B

bluetooth 
Bluetooth 4.0

XR Tool Connect accu's zijn uitgerust met de Bluetooth 4.0 technologie, die voor tal van draadloze functies in het veld zorgt.