Header_Extreme_Sports

EXTREME SPORTEN

STOER, INTELLIGENT, TOEGEWIJD


EXTREME SPORTEN

Extreem-sporters weten alles over toewijding en de hoge prijs die je betaalt voor een moment van twijfel. Hun littekens en gebroken botten zijn het bewijs van hun mislukkingen en de offers die ze hebben gebracht tijdens hun ontwikkeling tot grootse atleten.
Al deze sporters worden gekenmerkt door een vastberadenheid die je zelden aantreft in de meer algemene, traditionele sporten. Ze worden gedreven door het verlangen weer snel overeind te krabbelen, het stof van hun kleren te slaan en dóór te gaan met meer volharding en energie dan ooit te voren. De drijfveren achter hun ongelooflijke moed en durf zijn het verlangen om iets bijzonders te bereiken, het maximale uit zichzelf te halen en als de beste te worden erkend door hun gelijken.
DEWALT is thuis in deze wereld. De gereedschappen van DEWALT zijn al lange tijd favoriet vanwege hun betrouwbaarheid en prestaties in de meest extreme omstandigheden, of ze nu worden gebruikt om hellingen te bouwen, trails aan te leggen of fietsen te repareren.


DEWALT IS GEGARANDEERD ROBUUST – NET ALS ONZE SPORTERS.