Help en ondersteuning

Voor productinformatie, het registreren van een product, het verlengen van uw garantie en andere diensten, consulteer de FAQ-sectie hieronder voor de antwoorden op uw vragen.

Productregistratie

Door uw aankoop te registreren in uw MyDEWALT account, krijgt u toegang tot informatie over de garantie, nieuwste updates en aanbiedingen en kunt u uw aankopen beoordelen.

Vind een service center

Gelieve jouw gereedschap naar de dichtsbijzijnde verdeler te brengen.

DEWALT-service

We doen al het mogelijke om ervoor te zorgen dat onze producten gemaakt worden volgens de hoogste normen en voldoen aan alle relevante regelgeving voor de sector.

Garantie-informatie

Krijg alle nodige informatie over garantie, reparatie of vervanging van uw product.

FAQs

Product informatie

  Onze handige locator helpt u bij het vinden van uw dichtstbijzijnde erkende DEWALT-dealer. Alle details zijn hier te vinden.

  XR FLEXVOLT is onze revolutionaire reeks 54V-accugereedschappen die u de kracht van gesnoerd geven met de vrijheid van snoerloos. De XR FLEXVOLT-accu is de enige accu op de markt die automatisch overschakelt van 54V naar 18V, waardoor hij zowel 18V als 54V elektrisch gereedschap in het 18V XR- en XR FLEXVOLT-assortiment kan voeden. Lees hier meer over XR FLEXVOLT.

  Ja. XR FLEXVOLT-accu's zijn compatibel met alle 18V XR-producten en acculaders. Lees hier meer over XR FLEXVOLT.

  Op productpagina's vindt u links om handleidingen te downloaden. Om naar een productpagina te gaan, typt u in de zoekbalk de SKU-code of de naam van het product in.

  Op de productpagina staan de vibratieniveaus voor uw gereedschap. Om naar een productpagina te gaan, typt u in de zoekbalk de SKU-code of de naam van het product in.

  Klik hier voor alle technische informatie met betrekking tot ankers en bevestigingen.

  Garantie

   Gebruikers kunnen de garantie van hun DEWALT gereedschap verlengen tot 3 jaar. Maak een account op MYDEWALT, volg de instructies om uw product te registreren en voeg het product binnen 4 weken na aankoop toe aan uw overzicht. Klik hier om u in te schrijven.

   Gelieve jouw gereedschap naar de dichtsbijzijnde verdeler te brengen.

   U kunt de volledige voorwaarden van uw garantie hier bekijken.

   Service & technische informatie

    Om onderdelen, handleidingen en tekeningen van uw gereedschap te vinden, moet u het modelnummer en typenummer van het gereedschap kennen. Op DEWALT gereedschap staat het modelnummer en het typenummer meestal op het waarschuwingslabel of het typeplaatje dat u op de onderkant of zijkant van het gereedschap vindt. Het label voor grotere producten, zoals generatoren, bevindt zich aan de bovenkant van het product. Meer informatie over het vinden van uw modelnummer, klik hier.

    Het serienummer van uw gereedschap staat meestal op het typeplaatje of in het batterijvak. Het zal een reeks cijfers zijn of een combinatie van letters en cijfers. Voor hulp bij het vinden van uw serienummer, klik hier.

    De datumcode is het productiejaar gevolgd door de week en de fabriek. Een product gemaakt in de tweede week van 2017 in fabriek 59 zou bijvoorbeeld 2017-02 59 zijn. Voor hulp bij het vinden van uw datumcode, klik hier.

    U kunt contact opnemen met een Servicetechnicus door hier onze servicewebsite te bezoeken.

    ZOEK EEN PLAATSELIJKE DEWALT DEALER

    Producten en accessoires van DEWALT zijn in het hele land verkrijgbaar. Zoek erkende DEWALT dealers in uw buurt door de postcode of stad in te geven.