Ankers en geschoten montage

Al onze ankers en geschoten montage zijn onderworpen aan strenge ontwikkelings- en testprogramma's. We bieden u alleen hoogwaardige oplossingen die volledig voldoen aan alle relevante bouwvoorschriften en worden ondersteund door uitgebreide technische documentatie en ontwerpsoftware.

MECHANISCHE ANKERS

Professionals in de bouw hebben behoefte aan betrouwbare opties voor mechanische ankers. Precies daarom hebben wij een uitgebreid assortiment aan verankeringsytemen ontwikkeld. Deze bieden een ideale en betrouwbare bevestigingsoplossing voor alles van vaste staalconstructies en constructies met hoge belasting tot demonteerbare armaturen.

Adhesive anchors: solutions for every application

CHEMISCHE VERANKERING

De prestaties van onze chemische verankering betekenen dat de resulterende hechting tussen tapeind en hars vaak sterker is dan het basismateriaal zelf. Gebruik ze voor toepassingen met hoge belasting wanneer duurzame spanningsvrije bevestiging in metselwerk en beton vereist is. Lage uitzettingskrachten wanneer de ankers voorgespannen of belast zijn, maken ze ideaal voor kleine randafstanden en -afstanden.

  PURE150-PRO

  check Hoge thermische en mechanische belastingeigenschappen
  check Bijzonder goed bestand tegen chemicaliën
  check Goedgekeurd voor gebruik in zowel gescheurd als ongescheurd beton
  check Geschikt voor diamantgeboorde gaten
  check Geschikt voor natte omstandigheden/met water gevulde gaten en slechte omstandigheden ter plekke

  AC100-PRO en AC100-NORDIC

  check Goede thermische en hoge mechanische belastingeigenschappen
  check Styreenvrij vinylester anker
  check Snellere uithardingstijden
  check Hoge kleefweerstand, vooral in alkalische omstandigheden
  check Geschikt voor natte omstandigheden/met water gevulde gaten
  check Goedgekeurd voor een groot aantal basismaterialen

  PV45-PRO

  check Snel uithardend
  check Geschikt voor een groot aantal basismaterialen
  check Voordelige oplossing
  check Geringe geurformulering

  Light-duty anchors: fasteners for every task

  LIGHTGEWICHT ANKERS

  Onze lichtgewicht ankers zijn ontworpen en vervaardigd volgens dezelfde veeleisende normen als ons assortiment heavy-duty en chemische ankers en bieden snelle bevestigingsoplossingen voor een grote verscheidenheid aan materialen. Alle producten in het assortiment worden getest op geschiktheid met eventueel uittrekproeven.

  Het assortiment bevat inslagankers voor snelle bevestiging en gipsplaat- en muurankers die zelf in het materiaal boren met minimale schade aan de ondergrond en die de belasting spreiden om uittrekken te voorkomen. Ankers inclusief schroefankers, pluggen en kunststof muurankers voor algemene bevestigingstoepassingen zijn ook verkrijgbaar.

  GESCHOTEN MONTAGE

  Onze op gas en snoerloze geschoten montage systemen bevatten spijkermachines, accessoires en bevestigingsmiddelen die in de hardste materialen kunnen werken. De gebruiksvriendelijke gereedschappen zijn ontworpen om de klus snel en professioneel te klaren en zijn ideaal voor hout op beton, staal op staal of staal op beton.