TOUGHSYSTEM 2.0 range featuring DWST83294-1, DWST83342-1, DWST83295-1, DWST83529-1, DWST83293-1, DWST83394-1, DWST175654, DWST83392-1, DWST83522-1, DWST83524-1, DWST83408-1, DWST83407-1, DWST82732-1

ToughSystem

ToughSystem products

STORAGE BUILT TO HANDLE IT

TOUGHSYSTEM AANGEPAST AAN DE RUWSTE OMSTANDIGHEDEN. Stel je ideale set samen naar jouw behoefte: koffers, transportbasis, organizers en gereedschapstassen voor vervoer en opbergen van klein en groot materiaal.

Works for you

OP MAAT

Mix en match componenten van gereedschapskoffers tot organisers of de TOUGHSYSTEM -radio. Het ToughSystem kan op maat gemaakt worden van het werk van de dag. Pas de TOUGHSYSTEM -units aan tot uw ideale stapelcombinatie. De gepatenteerde compatibiliteit van de modulaire zijbeugels zorgen ervoor dat u makkelijk bij elke unit kunt zonder de units erboven te moeten verplaatsen.

STERK EN DUURZAAM

De gereedschapskoffers bieden een hoge bescherming tegen schokken, dankzij een 4 mm dikke versterkte buitenbekleding. De hybride metaaldraad sluitingen zorgen voor duurzaamheid.

 

 

BESCHERMING EN BEVEILIGING

De gereedschapskoffers zijn stof- en waterdicht om slecht weer te kunnen doorstaan. De koffers zijn uitgerust met hangslotogen om de kisten veilig te kunnen afsluiten.

VERGELIJKING ASSORTIMENT

TOUGHSYSTEM

TSTAK

Laadcapaciteit

50Kg

30Kg

Compabiliteit

check_circle_outline

remove_circle_outline

Modulaire vergrendelingen

check_circle_outline

check_circle_outline

Vergrendelbaar

check_circle_outline

check_circle_outline

Materiaal

Versterkt

Polypropyleen

Metalen scharnieren

check_circle_outline

check_circle_outline

Zwaar versterkte metalen sluitingen

check_circle_outline

remove_circle_outline

Stof + waterdicht (IP65)

check_circle_outline

remove_circle_outline

OOK VOOR DE MEEST EXTREME OMSTANDIGHEDEN

De TOUGHSYSTEM gereedschapswagen is uitgerust met rubberwielen om ruw terrein de baas te kunnen, kan daarnaast ook worden gebruikt om extra uitrusting en materiaal te vervoeren.

BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Verplaats uw gereedschap probleemloos tussen werkplaats, bestelwagen en de werklocatie met de speciaal ontworpen TOUGHSYSTEM -bedrijfswageninrichting. Het crash-geteste systeem is ontworpen om de binnenruimte van uw bestelwagen te maximaliseren en uw gereedschap gemakkelijk toegankelijk te houden. Elk rek heeft een capaciteit tot 70 kg en heeft opvouwbare steunen voor wanneer het niet in gebruik is.