Blijf je tuin de baas zoals nooit tevoren met dewalt snoerloos tuingereedschap

SNOERLOZE OPLOSSINGEN VOOR BUITEN

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om je tuin de baas te blijven.  Ons handig en veelzijdig gamma snoerloos elektrisch tuingereedschap  staat garant voor een langere autonomie en levensduur van het  gereedschap, en kan moeiteloos elke klus in de tuin aan, hoe zwaar ook.

DE VRIJHEID VAN SNOERLOOS GEREEDSCHAP

Niet langer slepen met elektrische kabels en zoeken naar een stopcontact tijdens het werken in de tuin.

LANGERE AUTONOMIE DAN BENZINEAANGEDREVEN GEREEDSCHAP

Borstelloze motoren in combinatie met de krachtige 54V XR FLEXVOLT accu leveren een optimaal vermogen en staan garant voor een langere autonomie dan traditioneel benzine-aangedreven gereedschap.

SCHONER, STILLER, SLIMMER

Het 18V XR en 54V XR FLEXVOLT gamma zorgt voor meer efficiënte en duurzame oplossingen ten opzichte van benzine-aangedreven tuingereedschap.

GEGARANDEERD ROBUUST, LICHTGEWICHT ONTWERP

Robuust en compact om tijdens gebruik de belasting op de armen te minimaliseren.

Lithium ion hedge trimmer being placed in truck bed full of gardening power tools

COMPATIBEL MET 18V XR FLEXVOLT

Accu’s zijn compatibel met het hele 18V XR assortiment, dus elk gereedschap of lader dat je hebt, kan worden aangedreven door XR FLEXVOLT accu’s. Deze werken sneller, langer, verbruiken minder energie, om meer gedaan te krijgen. 

BLAZERS

Lichtgewicht, snoerloos en benzinevrij, de DEWALT blowers zijn de gasloze oplossing voor commerciële, industriële en residentiële landschapsruiming.

HEGGENSCHAREN

Neem de controle over uw landschap met het assortiment heggenscharen van DEWALT. Ervaar snoerloze vrijheid en extreme werktijd, met voldoende kracht om de zwaarste heggensnoeitaken aan te pakken.

MAAIERS

Maai sneller en meer terrein met lichtgewicht, benzinevrije maaiers van DEWALT. Gebouwd voor compromisloze wendbaarheid en extreme werktijd om de hoogste standaard te garanderen voor commercieel en residentieel gras maaien.

18v xr-assortiment

Het XR-assortiment is snoerloos en biedt met 18V vermogen en een assortiment bestaande uit meer dan 250 machines. De oplossing voor al uw klussen.