Overhead view of Large hammer dust extraction chiseling being used by a person to chisel.

Waarom Dewalt?

Bekijk waarom miljoenen professionals voor DEWALT kiezen. Van onze rijke geschiedenis en bewezen prestaties tot onze focus op innovatie en technologie. DEWALT blijft, sinds 1922 tot op vandaag, professionele oplossingen voor de werkplek ontwikkelen en optimaliseren - gereedschap, accessoires en service - dit om u te ondersteunen in de meest extreme omstandigheden. WIJ zijn DEWALT en we zijn GUARANTEED TOUGH.

DEWALT® YELLOW & BLACK®. HET IS MEER DAN ALLEEN EEN KLEURENCOMBINATIE.

Ons gereedschap en accessoires zijn gemaakt voor de werkplek. Hier worden ze getest. En als er een probleem is, lossen we dat hier op. Het resultaat is een aanbod aan producten waar we achter staan.

GUARANTEED TOUGH SINDS 1924

WERKPLEKOPLOSSINGEN

De werkplek is waar u onze producten zult vinden.

Het is daar dat we ons gereedschap testen.

Het is daar dat ons gereedschap gebruikt wordt.

En het is daar dat ons gereedschap zich zal  bewijzen.

De volledige DEWALT-lijn leeft van de werkplek, omdat daar ideeën voor producten ontstaan. Om de DEWALT-naam te dragen, moet een product niet alleen bestand zijn tegen de omstandigheden op de werkplek, het moet ook de taak tot een goed einde brengen. En het moet dat dag na dag doen.

INNOVATIE DIE ER TOE DOET

DEWALT is aanwezig op de werkplek om te bekijken wat werkt en wat niet, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles beter werkt.

Elke innovatie die we doorvoeren, wordt gestuurd door een wens om de prestaties, het gebruiksgemak of de productiviteit te verbeteren.

We veranderen gereedschap omdat de wijziging ervoor zorgt dat het gereedschap beter werkt voor de professional die het gebruikt, niet om eenvoudigweg te veranderen.

Van technologie die gebruikt wordt in ruimtevaartonderzoek en vliegtuigen tot het opnemen van bluetoothtechnologie in onze producten, DEWALT blijft het voortouw nemen op het vlak van innovatie op de werkplek.

DUURZAAMHEID

Directe gebruikersfeedback inspireert onze technici om opnieuw te definiëren wat mogelijk is. Met behulp van de nieuwste technologie gaan we uitdagingen op het werkplek aan om de efficiëntie te verhogen, de productiviteit te verhogen en u te helpen meer uit uw gereedschap te halen.

SPONSORSHIPS

DEWALT® is een toonaangevende fabrikant en verkoper van elektrisch gereedschap en apparatuur, speciaal ontworpen voor de professionele aannemer. We proberen partners te zoeken die wij kunnen ondersteunen met onze tools. Dit om samen de beste prestaties te bereiken.

WAAROM IS GEREEDSCHAP VAN DEWALT GUARANTEED TOUGH?

We laten het gereedschap vallen. We laten het gereedschap onder het stof zitten. Gebruiken het gereedschap.

We werken non-stop met het gereedschap.

Stellen het gereedschap bloot aan de meest extreme weersomstandigheden.

We zetten het gereedschap miljoenen keren aan en uit.

En we blijven verwachten dat het gereedschap elke dag opnieuw presteert.

Elk stuk gereedschap moet de meest extreme DEWALT-TESTEN doorstaan voordat het op de markt gebracht wordt.

DEWALT TOUGH

play_arrow