The McLaren Formula 1 2023 car

Sponsorships

DEWALT® is een toonaangevende fabrikant en verkoper van elektrisch gereedschap en apparatuur, speciaal ontworpen voor de professionele aannemer. We proberen partners te zoeken die wij kunnen ondersteunen met onze tools. Dit om samen de beste prestaties te bereiken.

MCLAREN, SUCCES IS EEN TEAMPRESTATIE

Hoge druk en onvoorspelbaarheid; in de Formule 1 weet je nooit wat er gaat gebeuren.

Je hebt een team en gereedschap nodig waar je op kunt vertrouwen, je moet vertrouwen hebben in de auto,
DEWALT werkt samen met McLaren om samen deze extreme uitdaging aan te gaan. In de racesport wordt het verschil tussen overwinning en nederlaag gemeten in milliseconden.

Om het McLaren team te helpen presteren onder extreme druk, maakt DEWALT extreem gereedschap waar ze op kunnen vertrouwen. Auto’s winnen geen races. Een team wel. #TOUGHTOGETHER

Barcelona Futbol Club male team posing in the field

FC BARCELONA

DEWALT zet deze boeiende samenwerking verder, als de Official Tools-partner van de zeer succesvolle voetbalploeg Barcelona. Sterk, krachtig en vastberaden, beide merken doen al het mogelijke om de best mogelijke prestaties te leveren, elk in hun vakgebied.

Slechts weinig clubs, om het even waar ter wereld, hebben zoveel titels gewonnen als FC Barcelona, met inbegrip van UEFA Champions League’s, drie FIFA clubwereldbekers en vier Europese bekers. Daarnaast heeft de club ook 25 La Liga-titels en 30 Copa Del Rey’s op haar palmares. De thuishaven, Camp Nou, biedt plaats aan 99.354 toeschouwers en is het grootste stadion in Europa. FC Barcelona is club met een van de meeste supportersaantallen wereldwijd en een van de meest gevolgde clubs op sociale media, met meer dan 100M Facebook-volgers, 50M volgers op Twitter en 64M op Instagram.

TROTSE SPONSOR VAN JOE GIBBS RACING

DEWALT is al geruime tijd een trotse sponsor van Joe Gibbs Racing.