Maak verbinding. Neem de controle.

Met Tool Connect en Bluetooth beheer je op een slimme manier je gereedschap via de Tool Connect-app of online. Gebruik Tool Connect om je gereedschap van diverse bouwlocaties te beveiligen, traceren en toe te wijzen. Maak kennis met de bouwplaats van de toekomst.

GEREEDSCHAP TOEWIJZEN

Wijs eenvoudig je gereedschap toe aan specifieke gebruikers op diverse bouwlocaties en stel waarschuwingen en inleverdata in. Met Tool Connect kun je het gereedschap een naam geven, registreren en bewaken voor een effectief inventarisbeheer. Daarnaast kun je onderhoudsgegevens beheren en zelfs aankoopdata en kosten toevoegen.

TRACEREN

Traceer uw gereedschap en zorg ervoor dat uw machines of producten op de plaats zijn waar u ze nodig hebt.

play_arrow
Inventory Management

SLIMME BEWAKING

Ontvang een waarschuwing wanneer gereedschap onzorgvuldig gebruikt wordt of wanneer de accu bijna leeg is. De app geeft zelfs aan waar je servicecentra in de buurt kunt vinden.

GEREEDSCHAP TERUGVINDEN

Traceer je gereedschap en bekijk waar ze het laatst gezien zijn door een virtuele grens in te stellen met een straal van 30 meter. Wanneer je gereedschap het gebied verlaat, ontvang je een waarschuwing en kun je het op afstand uitschakelen.

INVENTARISBEHEER

Gegevens zoals locatie en gebruiker van het gereedschap dat verbonden is met de app worden automatisch naar je beheerdersaccount gestuurd.

Customise

Op maat

Gereedschap met Tool Connect geïntegreerd kan worden aangepast voor een specifieke klus en kan zelfs worden getraceerd zonder de accu.

Assign your assets

PERSOONLIJKE INSTELLINGEN

Snelheidsinstellingen, LED-lichtsterkte en specifieke waarschuwingen kun je eenvoudig instellen met Tool Connect en Bluetooth.

IMPACT REGELEN

De DCF888 slagschroevendraaier heeft een regelbare Precision Drive-functie.

COMFORTABEL WERKEN

De DCF997 schroef-/klopboormachine heeft aanpasbare instellingen voor klemmen en toerental bij elke snelheidsinstelling.

proximity alerts

NABIJHEIDSWAARSCHUWING

Stel een virtuele grens in met een straal van 30 meter, zodat je weet dat je gereedschap in de buurt is. De app waarschuwt je wanneer gereedschap het gebied verlaat, waarna je het gereedschap op afstand kunt in - of uitschakelen. Daarnaast kun je gereedschap markeren als verloren of gestolen en het Tool Connect-netwerk gebruiken om het op te sporen.

WAAROM HEB IK TOOL CONNECT NODIG?

Besteed minder tijd aan het zoeken naar gereedschap. Verhoog je productiviteit en bescherm je bezittingen door gereedschap op diverse bouwlocaties te verbinden, toe te wijzen en te traceren. De Tool Connect-app wordt automatisch bijgewerkt met gegevens van de gereedschappen die verbonden zijn, om je realtime informatie te geven over de inventaris op je bouwlocatie.

LAATST GEZIEN

Beheer je bezittingen op de bouwlocatie door na te gaan waar en wanneer ze voor het laatst gezien zijn.

TOEWIJZEN

Beheer je gereedschap door het aan specifieke gebruikers toe te wijzen en waarschuwingen en inleverdata in te stellen.

OP MAAT

Gereedschap met Tool Connect geïntegreerd kan worden aangepast aan elke klus.

ONTBREKENDE SPULLEN

Markeer gereedschap als verloren of gestolen en gebruik het Tool Connect-netwerk om het op te sporen.

VIRTUELE GRENS

Stel een virtuele grens in met een straal van 30 meter. Wanneer je gereedschap het gebied verlaat, ontvang je een waarschuwing en kun je het op afstand uitschakelen.

LOCATIE BEPALEN

Traceer je gereedschap zodat je weet dat ze zich op de juiste plek bevinden.